Jungle Goolfy

Jungle Goolfy, minigolf fluo voor volwassenen en kinderen, speel je in een donkere ruimte met fluorescerende decoraties. Ga de jungle in en ontdek onze grotten, de levensechte sculpturen, ons labyrint, de glijbanen, hangbruggen en de Vortex tunnel.

Dit Canadees concept bestaat in 6 Europese landen. Meer dan 4 miljoen mensen hebben de Goolfy minigolf fluo al gespeeld. In Jungle Goolfy hebben we de “spirit of the jungle” weergegeven op een oppervlakte van 1000m2. Je ontdekt er prachtig geschilderde dieren die echter lijken dan in de natuur.

Klaar voor dit nieuwe avontuur?


 

Het hele jaar open!

Organiseer een onvergetelijk  verjaardagsfeest voor je kinderen en hun vrienden! Bij Jungle City ben je zeker van een onvergetelijk feest. Er bestaat bovendien de mogelijkheid om Jungle Goolfy te privatiseren vanaf 40 kinderen.

Ontdek eveneens onze nieuwe Tiki Tiki Candy Bar (gratis toegang) net naast de Jungle Goolfy. Proef onze nieuwe Jungle Ice Cream, Jungle Lollipops, Crazy Donuts, Freaky Milkshakes & Candy! Een niet te missen smaakbeleving voor zowel de kinderen als volwassenen. Dit gedeelte van het park is een absolute must en zal gegarandeerd gelukkige gezichten toveren!

Promo